Oferta artificii

1. Artificii pachet Start:

Pret: de la 400 Euro.

Optiunea Start va asigura pe durata a 4 minute un foc de artificii care va va surprinde prin diversitatea efectelor si intensitatea culorii.

Efectele vor fi trase dintr-o singura pozitie si vor putea fi vazute pe doua planuri la o inaltime maxima de 100m. Efectele folosite sunt din clasa bateriilor de artificii (efecte stroboscopice cu coada alba, crossette cu schimbare de culoare, efecte de crackling cu explozii pe forme de willow, coconut, brocade, horsetail, candele romane multicolore) si efecte de inaltime de calibru maxim 50 mm tip shell.

2. Artificii pachet Clasic:

Pret: de la 600 Euro.

Optiunea Clasic va asigura pe durata a 4 minute un foc de artificii care va va surprinde prin diversitatea efectelor si intensitatea culorii.

Efectele vor fi trase dintr-o singura pozitie si vor putea fi vazute pe doua planuri la o inaltime maxima de 100m. Efectele folosite sunt din clasa bateriilor de artificii (efecte stroboscopice cu coada alba, crossette cu schimbare de culoare, efecte de crackling cu explozii pe forme de willow, coconut, brocade, horsetail, candele romane multicolore) si efecte de inaltime de calibru maxim 65 mm tip shell.

3. Artificii pachet Display Plus:

Pret: de la 900 Euro.

Pachetul Dsiplay Plus este solutia optima intre dorinta de a avea un foc de artificii (joc de artificii) senzational si mentinerea bugetului alocat in limite rezonabile.

Cele 6 minute propus pentru a fi facute vor asigura o tragere pe doua planuri simultane (50 m si 120 m maxim) asigurand toata varietatea si disponibilitatea de efecte disponibile (efecte aeriene tip star , comete, peony, tail, salute, mine, whater shell. Bateriile de artificii prin faptul ca asigura tragerea la verticala si in V sau in Z asigura o zona de vizualizare cuprinsa intre 40 si 80 m. Efectele aeriene cu calibru cuprinse intre 65mm si 100mm, pe tot timpul tragerii, va vor atrage atentia prin formele excentrice si culorile spectaculoase.

4. Artificii pachet Premium Grandiose:

Pret: de la 1500 Euro.

Este optiunea pentru focurile de artificiile grandioase care se trag sincronizat cu un fond muzical.Pe parcursul a 8 minute focul de artificii se va evidentia prin tragerea din 3 locuri,simetria formelor si a culorilor.

Un numar mare de candele romane si tipuri vor impresiona prin traiectorii convergente si divergente inaltime de lucru si schimbare de ritm. Efectele aeriene de calibru maxim de 150mm se vor inalta pana la 250 m.

Acest tip de artificii necesita o abordare individuala cu potentialii clienti pentu a stabilii regia si tipurile de efecte si culori care vor fi folosite.

Jocurile de artificii din pachetul Premium Grandiose vor transmite cu siguranta o amintire placuta si intensa tuturor participantilor la evenimentul dumneavoastra.

Pachetele Display Plus si Premium Grandiose pot fi trase pe fond muzical.

banner standard-premium


Copyright © 2014 Focurideartificii.com
web design by Plum Media